Situace v business letectví ve střední Evropě - Kopecký, Michal; Zelený, Lubomír; Oravec, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu trhu business letectví. Byla ověřena platnost závislosti trhu business letectví na určitých makroekonomických a mikroekonomických faktorech a na základě tohoto ověření byla provedena analýza středoevropského regionu a vysloven předpoklad budoucího vývoje tohoto regionu a celého trhu. Část práce je věnována legislativnímu rámci letectví a mezinárodním organizacím v civilním letectví.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses