Marketingová situační analýza trhu pohostinství v Jindřichově Hradci - Marko, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979-; Novák, Michal (2013)
V teoretické části práce jsou popsány metody, které jsou použity pro situační marketingovou analýzu trhu s pohostinstím v Jindřichově Hradci. Trh je specifikován na pivní odvětví, proto jsou vybrány a popsány pouze vhodné analýzy stejně jako forma sběru informací. Praktická část popisuje vztahy, které na daném trhu existují, za pomoci jak primárních, tak i sekundárních informací. Závěry, které plynou z analýz, slouží dále jako podklady pro vytvoření vlastních tržních segmentů, na které jsou v závěru práce implementovány návrhy a doporučení pro nově vstupující subjekt na trh
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický marketing; pohostinství; segmentace trhu; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; Porterův model pěti sil; situační marketingová analýza; diplomové práce; strategic marketing; hospitality industry; market segmentation; master's theses