Vliv placeného parkování ve městech České republiky na podnikatelskou sféru - Stárková, Eva; Vejchodská, Eliška, 1978-; Slavíková, Lenka, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zaměřuje na otázku, jakým způsobem a zda ovlivňuje politika parkování, zejména placené parkovací stání v centrech měst, podnikatelskou sféru, a zda podnikatelům přináší regulace parkování výhody či nevýhody. Tato otázka byla zkoumána dotazníkovým šetřením podnikatelů s provozovnami v centrech pěti středně velkých měst České republiky. Signifikantní vliv způsobu regulace parkování na podnikatelskou sféru nebyl prokázán.
Vedoucí práce: Eliška Vejchodská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses