Aktuální pozice zemí BRIICS ve světovém obchodě - Holubová, Denisa (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o pozici rychle rostoucích trhů zvaných BRIICS ve světě a v rámci samotného uskupení. Tato práce se zaměřuje na popis mezinárodního obchodu zemí BRIICS. První kapitola charakterizuje proces založení skupiny BRIICS. Druhá kapitola definuje obchodní bilanci zemí se světem a poslední kapitola se věnuje vzájemnému obchodu v uskupení.