Aktuální pozice zemí BRIICS ve světovém obchodě - Holubová, Denisa; Hnát, Pavel, 1981-; Bartušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o pozici rychle rostoucích trhů zvaných BRIICS ve světě a v rámci samotného uskupení. Tato práce se zaměřuje na popis mezinárodního obchodu zemí BRIICS. První kapitola charakterizuje proces založení skupiny BRIICS. Druhá kapitola definuje obchodní bilanci zemí se světem a poslední kapitola se věnuje vzájemnému obchodu v uskupení.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses