PR komunikace Českého domu během Olimpijských her v Londýně 2012 - Bruncvíková, Libuše; Král, Petr, 1979-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této práce je zhodnotit public relations activity Českého domu během Olympijských her v Londýně. Hodnocení se bude zaměřovat na zahraniční media, převážně Britská media. Práce by měla definovat nejenom úspěšné methody public relations komunikaci, ale také by měla odhalit nedostatky, které by se pro příští olympijské akce mohly vylepšit. V první části autor představuje téma práce a vysvětluje důvody vybrání daného tématu. Druhá část se věnuje teoretické části public relations, která obsahuje definici public relations a jeho hlavní výhody. Dále práce představuje specifické nástroje public relations a jejich metody měření. Tyto metody jsou rozděleny do čtyř podsekcí, které jsou public relations výkony, výstupy, výsledky, a hospodářské výsledky. Ve třetí částise autor věnuje prktickému využití výše uvedených metod měření public relations. Cílem praktické části je vytvořit detailní analyzu public relations aktivit Českého domu se zaměřením na zahraniční média. Author zkoumal následující segmenyt: tištená media, online prostředí, a trendy v chování návštěvníků
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: international business - central european business realities [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses