Kvalita potravin na českém trhu a srovnání se zahraničím - Sedlačíková, Alena (2013)
Ve své práci se zabývám kvalitou potravin na českém trhu. Posuzuji ji pomocí analýzy kvality játrových paštik, dotazníkového šetření mezi spotřebiteli a šetřením ve vybraných obchodních jednotkách. Dále srovnávám situaci na českém trhu se situací v Nizozemsku. Na základě výsledků pak uvádím doporučení spotřebitelům při nákupu potravin.