Kvalita potravin na českém trhu a srovnání se zahraničím - Sedlačíková, Alena; Plášková, Alena, 1949-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Ve své práci se zabývám kvalitou potravin na českém trhu. Posuzuji ji pomocí analýzy kvality játrových paštik, dotazníkového šetření mezi spotřebiteli a šetřením ve vybraných obchodních jednotkách. Dále srovnávám situaci na českém trhu se situací v Nizozemsku. Na základě výsledků pak uvádím doporučení spotřebitelům při nákupu potravin.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses