Zhodnocení kvality systému plánů a rozpočtů konkrétního podniku - Nováková, Veronika (2013)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou a využitím systému plánů a rozpočtů v podnikovém řízení. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky a vývojové tendence v této oblasti. Praktická část popisuje současný stav systému plánů a rozpočtů v konkrétním podniku. Na základě zvolených kritérií je tento systém hodnocen a jsou také navrhovány náměty na zlepšení systému plánů a rozpočtů ve zkoumané společnosti a další směry, kterými by bylo možné tento systém dále rozvíjet.