Zhodnocení kvality systému plánů a rozpočtů konkrétního podniku - Nováková, Veronika; Král, Bohumil, 1952-; Popelka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou a využitím systému plánů a rozpočtů v podnikovém řízení. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky a vývojové tendence v této oblasti. Praktická část popisuje současný stav systému plánů a rozpočtů v konkrétním podniku. Na základě zvolených kritérií je tento systém hodnocen a jsou také navrhovány náměty na zlepšení systému plánů a rozpočtů ve zkoumané společnosti a další směry, kterými by bylo možné tento systém dále rozvíjet.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses