Úzká místa námořní dopravy v České republice – jako tranzitního a koncového bodu - Janoušek, Jan; Kolář, Petr; Novák, Radek, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Námořní doprava v České republice. TOC - Theory Of Constraints - námořní doprava jako řetězec. Metody hodnocení projektů a investic. Analýza přínosů a nákladů projektů financovaných z operačního programu Marco Polo I a II a z programu pro TEN-T. Slabá místa v metodice hodnocení investic a výhodnosti a nevýhodnosti dopravních projektů. Návrhy pro dopravní politiku ČR v oblasti kombinované a intermodální přepravy. Snaha o posouzení ekonomické výhodnosti intermodální dopravy.
Vedoucí práce: Petr Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses