Marketingová a strategická analýza společnosti PRESTIGE PRODUCTS ČR, s.r.o. - Procházková, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Skokanová, Dagmar; Caletková, Tereza (2013)
Cílem práce je shrnout poznatky o společnosti Prestige Products ČR, s.r.o. a popsat prostřednictvím analýz (4P, SWOT, PEST, Porterův model pěti sil) prostředí, ve kterém působí za účelem zlepšení pozice na trhu. Přínosem práce je komplexní analýza společnosti Prestige Products ČR, s.r.o. z pohledu marketingového mixu a postavení společnosti na trhu, dále návrhy na posílení pozice společnosti na trhu
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický marketing; marketingový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic marketing; marketing management; master's theses; PEST analýza; SWOT analýza; Porterův model pěti sil