Odhad majetkové újmy způsobené společnosti ZLKL s.r.o. v důsledku poškození prototypu vozidla ELBEE - Brázdil, Jiří; Mařík, Miloš, 1947-; Krch, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této diplomové práce je odhadnout majetkovou újmu způsobenou společnosti ZLKL v důsledku poškození prototypu vozidla ELBEE. Majetková újma se skládá z hodnoty poškozených dílů, hodnoty práce a režijních nákladů potřebných k navrácení projektu do původního stavu a ušlého zisku vycházejícího ze zpoždění celého projektu ELBEE, které vedlo k poklesu hodnoty projektu. Budu hledat investiční hodnotu s pomocí výnosového ocenění, konkrétně metody DCF entity k 30. 6. 2012. Ušlý zisk bude výsledkem rozdílu hodnoty projektu krátce před nehodou a hodnotou projektu krátce po nehodě.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses