Ekonomická analýza využití železničních stanic na příkladu vlakových nádraží v kraji Vysočina - Doležal, Radek; Pova, Patrik; Neugebauer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zabývá rekonstrukcí vlakových nádraží v Kraji Vysočina, konkrétně ve městech Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou. Problematiku řeší na základě získaných dat, článků a monografií. Popisuje obě zmíněná města, i samotné rekonstrukce. Pomocí Cost benefit analýz dochází k poznání, zda byly revitalizace ekonomicky efektivní. Výsledky srovnává s možným budoucím vývojem, který sama nastiňuje. Cílem a zároveň hlavním přínosem práce je ukázat na konkrétních příkladech z praxe možnost hodnocení investic státního podniku. Nechybí následná reprodukce získaných závěrů.
Vedoucí práce: Patrik Pova
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses