Podnikatelský plán - Sudnitsyna, Aleksandra; Kotáb, Jiří; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení tanečního studia Todes, jehož hlavní sídlo se nachází v Rusku. Plán vychází z podmínek, které se zpravidla objevují ve franšízové smlouvě a jeho cílem je posoudit potenciál úspěchu a efektivního hospodaření podniku na českém trhu s tím, že má dobrou pověst a dlouholeté zkušenosti na trhu v Rusku. Plán je rozdělen do dvou části: teoretické a praktické. V teoretické části je zmíněna podstata ekonomiky sportu, jsou zavedeny základní pojmy z oblasti franchisingu a pak je pozornost věnována popisu podnikatelského plánu -- jeho definici, významu, struktuře a náležitostem úspěšného podnikatelského plánu. V praktické části jsou aplikovány získané teoretické poznatky pro vytvoření samotného plánu. Důraz je kladen na výjimečnost nabídky a kvalitní poskytování služby s dlouhodobým záměrem. V průběhu práce byly použity nástroje a metody benchmarkingu, analýzy citlivosti, expertního odhadu, pozorování, SWOT analýzy, Porterova modelu pěti sil, marketingového mixu.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses