Socioekonomická analýza okresu Praha-východ - Michková, Romana; Postránecký, Josef, 1961-; Ivo, Ryšlavý; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce se zabývá socioekonomickou analýzou okresu Praha - východ. Tuto práci rozdělím do základních čtyř částí. První část se zabývá základní charakteristikou okresu Praha - východ, historií, přírodními podmínkami a infrastrukturou. Druhou část tvoří analýza obyvatelstva.Třetí část se zabývá ekonomickou strukturou okresu Praha - východ. Ve čtvrté části je celková SWOT analýza okresu, zabývající se slabými a silnými stránkami daného regionu a ukazující možný další rozvoj.
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses