Milada Horáková jako symbol protikomunistické opozice po únoru 1948 - Dadák, Jiří; Rataj, Jan, 1951-; Houda, Přemysl, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Následující bakalářská práce se prostřednictvím analýzy pramenů a odborné literatury a jejich komparace pokouší nalézt skutečnou příčinu, která vedla režimní politiky k uspořádání procesu s Miladou Horákovou. Dle autora existuje korelace mezi politickým smýšlením této političky a jejím odsouzením v následném politickém procesu. Jistě však svou roli sehrály také další faktory.
Vedoucí práce: Jan Rataj
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses