Optimalizace portfolia rodinných vozů ŠKODA AUTO a.s. - Koláčná, Kateřina (2013)
V první kapitole práce představuje společnost ŠKODA AUTO a.s. V druhé kapitole se zabývá teoretickým zázemím automobilového průmyslu. Dále se práce zabývá průnikem potřeb zákazníků a trhu s osobními vozy v ČR. Ve čtvrté kapitole se práce zabývá představením trhu osobních aut v ČR. V páté kapitole práce analyzuje vývoj na trhu rodinných vozů v ČR. Závěrem práce je doporučení, jak by se mělo portfolio vozů značky ŠKODA upravit.