Optimalizace portfolia rodinných vozů ŠKODA AUTO a.s. - Koláčná, Kateřina; Lhotáková, Markéta, 1971-; Chlup, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V první kapitole práce představuje společnost ŠKODA AUTO a.s. V druhé kapitole se zabývá teoretickým zázemím automobilového průmyslu. Dále se práce zabývá průnikem potřeb zákazníků a trhu s osobními vozy v ČR. Ve čtvrté kapitole se práce zabývá představením trhu osobních aut v ČR. V páté kapitole práce analyzuje vývoj na trhu rodinných vozů v ČR. Závěrem práce je doporučení, jak by se mělo portfolio vozů značky ŠKODA upravit.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses