Analýza účinnosti partnerství veřejného a soukromého sektoru s využitím konkrétního příkladu. - Strnadová, Iveta; Peková, Jitka, 1946-; Jurčík, Radek, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Obsahem diplomové práce je analýza účinnosti partnerství veřejného a soukromého sektoru s využitím konkrétního příkladu. Práce je rozdělena na dvě základní části, na část praktickou a část teoretickou. V teoretické části se zabývám charakteristikou a tříděním veřejných statků a způsoby jejich zabezpečování ve spolupráci se soukromým sektorem. Blíže se poté zabývám způsobem PPP, jeho výhodami a nevýhodami a právními aspekty. V praktické části se věnuji analýze účinnosti a efektivnosti PPP projektu dálnice D3 a následnému zhodnocení pilotních PPP projektu v České republice.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses