Austerity vs. Stimulus The Case study of the European Sovereign Debt Crisis - Šuchta, Juraj; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
abstract
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: diplomové práce; master's theses; economics of globalisation and european integration [obor dipl. práce]