Využití koučování a dalších nových metod v rámci kvalitnější motivace k vyššímu výkonu - Chumová, Eva (2013)
Podstatou této diplomové práce je spojení dvou účinných metod, vedoucích ke změně výkonnosti, v jeden ucelený metodický přístup ve vedení řízeného rozhovoru. Vedený rozhovor je aplikován v praxi s vybraným respondentem a následně analyzován. Práce je podložena teoretickými poznatky z oblasti koučování a z oblasti leadershipu