Využití koučování a dalších nových metod v rámci kvalitnější motivace k vyššímu výkonu - Chumová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Klůfa, Jindřich (2013)
Podstatou této diplomové práce je spojení dvou účinných metod, vedoucích ke změně výkonnosti, v jeden ucelený metodický přístup ve vedení řízeného rozhovoru. Vedený rozhovor je aplikován v praxi s vybraným respondentem a následně analyzován. Práce je podložena teoretickými poznatky z oblasti koučování a z oblasti leadershipu
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: koučování; řídící práce; motivace; výkon; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personal coaching; leadership; motivation (psychology); performance; master's theses