Marketingová strategie Ski areálu Klínovec - Zemanová, Daniela (2013)
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingového prostředí, v němž se společnost Ski areál Klínovec pohybuje, a na základě této analýzy doporučit návrhy na vylepšení marketingové komunikace a poskytovaných služeb. Práce je rozdělena do šesti kapitol. V první kapitole se věnuji představení společnosti, ve druhé analýze SWOT, třetí část obsahuje rozbor zákazníků a na tuto kapitolu navazuje analýza konkurence ve čtvrté kapitole. Pátá kapitola obsahuje detailní rozbor marketingového mixu společnosti. V poslední kapitole se věnuji návrhům a doporučením, které by společnost mohla v budoucnu implementovat.