Využití logistiky v mezinárodním podnikání - Hamáčková, Lucie (2013)
Práce se věnuje analýze logistických řetězců v automobilovém průmyslu. Problematika je rozebrána z pohledu trendů v mezinárodním obchodě, jejich vlivu na logistický řetězec. V praktické části se práce zabývá změnami v procesech, důsledky vlivu trendů v logistice na firmu Ford Motor Company. Jsou analyzovány procesy v logistice výroby a distribuce nových vozidel, ale i logistice náhradních dílů.