Využití logistiky v mezinárodním podnikání - Hamáčková, Lucie; Klosová, Anna, 1942-; Marek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se věnuje analýze logistických řetězců v automobilovém průmyslu. Problematika je rozebrána z pohledu trendů v mezinárodním obchodě, jejich vlivu na logistický řetězec. V praktické části se práce zabývá změnami v procesech, důsledky vlivu trendů v logistice na firmu Ford Motor Company. Jsou analyzovány procesy v logistice výroby a distribuce nových vozidel, ale i logistice náhradních dílů.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses