Důchodová reforma a ochrana spotřebitele - Coňková, Zuzana; Horová, Olga; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce je zaměřená na ochranu spotřebitele v rámci důchodové reformy zavedené v České republice v roce 2013, a to především na poskytování informací v souvislosti s nabízením důchodového spoření a doplňkového penzijního spoření. Cílem bakalářské práce je analyzovat informace poskytované penzijními společnostmi spotřebitelům. Sledovány jsou informace uveřejněné na internetových stránkách penzijních společností a poskytované přímo na pobočkách penzijních společností. Bakalářská práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola je zaměřena na důchodovou reformu, druhá na ochranu spotřebitele v rámci důchodové reformy, ve třetí kapitole je popsán samotný výzkum autorky práce a čtvrtá kapitola má za úkol zhodnotit provedený výzkum. V bakalářské práci je využit typ výzkumu nazvaný Mystery shopping.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses