Management športovej akcie - Bajus, Samuel (2013)
Hlavným cieľom tejto záverečnej diplomovej práce je analýza metodológie managementu športovej akcie a následne komplexný popis a jej praktické využitie na reálne-uskutočnenej športovej akcie (NOAH Golf Tournament) pre korporátne účely na základe rozboru jednotlivých ekonomických, marketingových a organizačných aspektov. Súčasťou práce je aj predstavenie rastúceho významu golfu vrátane analýzy trhu golfu v Číne.