Management športovej akcie - Bajus, Samuel; Kotáb, Jiří; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavným cieľom tejto záverečnej diplomovej práce je analýza metodológie managementu športovej akcie a následne komplexný popis a jej praktické využitie na reálne-uskutočnenej športovej akcie (NOAH Golf Tournament) pre korporátne účely na základe rozboru jednotlivých ekonomických, marketingových a organizačných aspektov. Súčasťou práce je aj predstavenie rastúceho významu golfu vrátane analýzy trhu golfu v Číne.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses