Analýza procesního rozvoje GreenCube s.r.o. - Bartaloš, Petr; Kalina, Jaroslav; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá optimalizací podnikových procesů v telekomunikační společnosti pohledem řízení znalostí. Za tímto účelem je pozornost věnována těmto oblastem, a sice znalostnímu managementu jako takovému, metodikám implementace znalostního managementu, procesní analýze a optimalizaci procesů. Teoretická část se zabývá především vazbou mezi znalostním managementem a způsoby řízení společností. Představuje teoretický rámec nezbytný pro praktickou část práce, kde je v pilotním provozu pomocí vybrané metodiky implementován dohledový systém do prostředí vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Kalina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses