Zhodnocení implementace informačního systému na příkladu gymnázia - Strečko, Marek (2013)
Diplomová práce je zaměřena na tématiku spojenou s informačními systémy škol. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedené aspekty nutné k porozumění části praktické. Jedná se o aspekty jako služba, proces, informační strategie a informační systémy určené pro školy. Praktická část navazuje na případovou studii zpracovanou na téma podpory IS/ITC pro Gymnázium Opatov. Tato případová studie je rozšířena o praktický průzkum provedený ve škole s cílem zjistit, jak uživatelé nově zavedený informační systém přijali a jak jsou s jeho využíváním spokojení.