Zhodnocení implementace informačního systému na příkladu gymnázia - Strečko, Marek; Pavlíček, Antonín, 1977-; Dittrichová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce je zaměřena na tématiku spojenou s informačními systémy škol. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedené aspekty nutné k porozumění části praktické. Jedná se o aspekty jako služba, proces, informační strategie a informační systémy určené pro školy. Praktická část navazuje na případovou studii zpracovanou na téma podpory IS/ITC pro Gymnázium Opatov. Tato případová studie je rozšířena o praktický průzkum provedený ve škole s cílem zjistit, jak uživatelé nově zavedený informační systém přijali a jak jsou s jeho využíváním spokojení.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses