Vývoj aplikace pro prezentaci produktů zadavatele - Müller, Martin (2013)
Tato diplomová práce si klade za cíl vytvořit mobilní aplikaci pro operační systém Google Android na základě požadavků zadavatele. Aplikace by měla sloužit k prezentaci produktů zadavatele, zobrazení kalendáře kurzů a možnosti rezervování vybraného termínu kurzu. V práci se nejprve nachází rešerše několika vybraných knih zaměřených na vývoj aplikací pro Android a dále jsou definovány požadavky zadavatele. Na základě výsledků rešerše a definovaných požadavků zadavatele je stanovena podrobná specifikace zadání. Poté je zde prezentována architektura celé aplikace. Práce je zakončena dvojicí příruček. První je určena správci aplikace, kterému bude sloužit při úpravě a aktualizaci dat, druhá pak uživateli, při procesu instalace aplikace do zařízení a pro představení způsobu jejího ovládání. Instalační soubor vyvinuté aplikace je součástí příloh této práce.