Domény veřejné sféry - Beránková, Tereza (2013)
Rozbor domén používaných veřejnou sférou, koncepce domén v Česku, EU, světě, návrh unifikace domén a možná doporučení, přehled skutečných domén veřejné sféry (úřadů, měst, obcí, krajů), případné vytvoření návrhu sjednocení domén veřejné sféry