Domény veřejné sféry - Beránková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Pucandlová, Miroslava (2013)
Rozbor domén používaných veřejnou sférou, koncepce domén v Česku, EU, světě, návrh unifikace domén a možná doporučení, přehled skutečných domén veřejné sféry (úřadů, měst, obcí, krajů), případné vytvoření návrhu sjednocení domén veřejné sféry
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: veřejná správa; doménová jména; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; Internet domain names; bachelor's theses