Správa pohledávek v mezinárodním prostředí - Pechová, Kateřina; Sato, Alexej, 1952-; Plzáková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá správou pohledávek v mezinárodním prostředí. V teoretické části je popsána obecná charakteristika pohledávek, možnosti jejich řízení a řešení z pohledu globální firmy. V praktické části je na základě zvolené metodologie analyzován proces správy pohledávek a navržen nový postup pomocí segmentace portfolia.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses