Fashion blogy ako nástroj propagácie módnych značiek - Jenisová, Veronika (2011)
cieľom tejto práce je zanalyzovať prínosy použitia fashion blogov z pohľadu konkrétnej firmy pôsobiacej v odevnom priemysle a spolupracujúcej s fashion blogermi. Práca je určená predovšetkým riadiacim pracovníkom a marketingovým manažérom, ktorí uvažujú o implementácii blogov ako formy podpory propagácie svojej značky. V práci poukážem na prínosy, ale aj prípadné nevýhody pri použití tohto nástroja. Čitateľovi chcem ponúknuť návod aké kroky je potrebné podniknúť, aby firma spoluprácou dosiahla svoje zámery -- zvýšenie predaja, známosti značky či rozšírenie portfólia na nové trhy.