Fashion blogy ako nástroj propagácie módnych značiek - Jenisová, Veronika; Král, Petr, 1979-; Machek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
cieľom tejto práce je zanalyzovať prínosy použitia fashion blogov z pohľadu konkrétnej firmy pôsobiacej v odevnom priemysle a spolupracujúcej s fashion blogermi. Práca je určená predovšetkým riadiacim pracovníkom a marketingovým manažérom, ktorí uvažujú o implementácii blogov ako formy podpory propagácie svojej značky. V práci poukážem na prínosy, ale aj prípadné nevýhody pri použití tohto nástroja. Čitateľovi chcem ponúknuť návod aké kroky je potrebné podniknúť, aby firma spoluprácou dosiahla svoje zámery -- zvýšenie predaja, známosti značky či rozšírenie portfólia na nové trhy.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses