Ocenění rodinné firmy Pekařství Kopecký s.r.o. - Kopecká, Barbora (2013)
Diplomová práce prezentuje komplexní ocenění malého výrobního podniku, kdy hledaným standardem hodnoty je investiční hodnota. Práce obsahuje strategickou a finanční analýzu, prognózu generátorů hodnoty, vypracování finančního plánu a vlastní ocenění.