Ocenění rodinné firmy Pekařství Kopecký s.r.o. - Kopecká, Barbora; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce prezentuje komplexní ocenění malého výrobního podniku, kdy hledaným standardem hodnoty je investiční hodnota. Práce obsahuje strategickou a finanční analýzu, prognózu generátorů hodnoty, vypracování finančního plánu a vlastní ocenění.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses