Franchising jako forma vstupu na trh - Karvánková, Iva; Hesková, Marie, 1948-; Harantová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2013)
Analýza podnikatelského subjektu, jeho konkurenceschopnosti a pravidel pro jeho franchisové využití. Zpracování návrhu provozního manuálu pro vybraný podnikatelský subjekt.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: franchising; kooperace podniků; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; franchising; cooperation of business enterprises; master's theses