Analýza CSR aktivit společnosti Plzeňský Prazdroj - Burianová, Lenka (2013)
Cílem této diplomové práce je přiblížit současný stav uplatňování konceptu společenské odpovědnosti společností Plzeňský Prazdroj, a.s. a sestavit doporučení pro možné vylepšení a rozvoj společnosti v této oblasti. Úvod práce se věnuje teoretickým poznatkům o CSR a obecným informacím o zkoumané společnosti. V další části následují kapitoly zabývající se současným stavem CSR ve firmě. V závěru práce jsou představeny výsledky provedeného dotazníkového šetření mezi veřejností a jsou sestaveny závěry a doporučení pro firmu.