Analýza CSR aktivit společnosti Plzeňský Prazdroj - Burianová, Lenka; Lhotáková, Markéta, 1971-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této diplomové práce je přiblížit současný stav uplatňování konceptu společenské odpovědnosti společností Plzeňský Prazdroj, a.s. a sestavit doporučení pro možné vylepšení a rozvoj společnosti v této oblasti. Úvod práce se věnuje teoretickým poznatkům o CSR a obecným informacím o zkoumané společnosti. V další části následují kapitoly zabývající se současným stavem CSR ve firmě. V závěru práce jsou představeny výsledky provedeného dotazníkového šetření mezi veřejností a jsou sestaveny závěry a doporučení pro firmu.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses