Podnikatelský plán Zámecká restaurace Lázeň - Macánová, Kristýna (2013)
Cílem závěrečné práce je zpracovat podnikatelský plán pro otevření Zámecké restaurace Lázeň umístěné na zámku Lázeň v Chudenicích u Klatov tak, aby mohl být skutečně využit pro realizaci záměru autorky. V první části se autorka věnuje trendům a legislativním podmínkám v pohostinství, dále teoreticky vymezuje jednotlivé body podnikatelského plánu, které jsou využity pro praktickou část, sestavení podnikatelského plánu založeného na reálných datech a informacích. V této části uskutečnila autorka výzkum konkurence metodou "mystery guest".