Podnikatelský plán Zámecká restaurace Lázeň - Macánová, Kristýna; Valentová, Jana; Machová, Božena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem závěrečné práce je zpracovat podnikatelský plán pro otevření Zámecké restaurace Lázeň umístěné na zámku Lázeň v Chudenicích u Klatov tak, aby mohl být skutečně využit pro realizaci záměru autorky. V první části se autorka věnuje trendům a legislativním podmínkám v pohostinství, dále teoreticky vymezuje jednotlivé body podnikatelského plánu, které jsou využity pro praktickou část, sestavení podnikatelského plánu založeného na reálných datech a informacích. V této části uskutečnila autorka výzkum konkurence metodou "mystery guest".
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses