Kongresový cestovní ruch destinace Jihomoravský kraj - Prokešová, Kateřina; Valentová, Jana; Špaček, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce na téma "Kongresový cestovní ruch destinace Jihomoravský kraj" bylo zjistit současné postavení Jihomoravského kraje v oblasti kongresového cestovního ruchu a představit možnosti dalšího rozvoje kongresového cestovního ruchu v destinaci. Na základě teoretických znalostí byla zpracována analýza předpokladů destinace Jihomoravský kraj pro kongresový cestovní ruch, která byla doplněna o základní charakteristiku Jihomoravského kraje a charakteristiku subjektů podporujících kongresový cestovní ruch v destinaci. Dosažená zjištění byla následně shrnuta v rámci SWOT analýzy. V rámci práce bylo také provedeno dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit profil a spokojenost účastníků kongresových akcí v kongresových zařízeních Jihomoravského kraje.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses