Aplikace moderních prvků v klasickém projektovém řízení - Országh, Martin; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Nedzelský, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá projektovým řízením a různými způsoby, kterými lze v současnosti k projektovému managementu přistupovat. Vedle konvenčního, klasického přístupu, který je založen na procesním základě, jsou zde rozebrány moderní přístupy vycházející z teorie omezení a agilních principů. Cílem práce je na základě analýzy nejprve nalézt slabá místa klasického projektového řízení a silné klíčové prvky moderních způsobů řízení projektů, a následně navrhnout možnosti vylepšení klasického přístupu právě o vybrané silné prvky moderních přístupů.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses