Aplikace integračního modelu v rozvoji IT farmaceutické společnosti - Beneš, Jan; Gála, Libor, 1965-; Komenda, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá Singletaryho modelem integrační infrastruktury a jeho možným využitím v praxi. Hlavním cílem práce je tedy navrhnout postup pro praktické využití zmíněného modelu od Lestera Singletaryho v realizaci integrace při rozvoji existujícího eCommerce řešení. Pro dosažení cíle jsou v teoretické části představena jednotlivá východiska, která jsou využita k vytvoření vhodné metodiky a její následné aplikaci. V další části je krátce definován popis návrhu na postup praktického uplatnění, ve kterém je vysvětleno, jak je k tvorbě metodiky pro naplnění Singletaryho modelu přistupováno. Poté již následuje návrh metodiky, charakter konkrétního prostředí, ve kterém je model aplikován, a samotná aplikace metodiky a vytvoření modelu. Přínosem práce je experimentální aplikace navrhnuté metodiky, která vede k dosažení popisovaného modelu Lestera Singletaryho, díky čemuž lze snáze určit, zda je model pro praktické využití vhodný či nikoliv. Dalším přínosem je kategorizace modelu dle vybraného řešení, které usnadňuje jeho vyhledávání a třídění.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses