Analýza klientských preferencií u vybranej banky - Zelenková, Martina (2013)
Predmetom diplomovej práce je zistenie dôvodov, prečo banka GE Money Bank nie je v súčasnosti najpreferovanejším poskytovateľom bankových služieb z klientskeho pohľadu. V prvej časti práce bude vytýčený teoretický základ pre následné spracovanie praktických poznatkov. Druhá časť práce je venovaná porovnaniu GE Money bank s dvomi vybranými bankami. Porovnanie zahŕňa oblasti ako produktová ponuka bánk, kvalita ponúkaných služieb na internete, obchodnom mieste a zákazníckej linke. Následné zistenia dopĺňajú výsledky marketingového výskumu. Na záver sú vytýčené odporúčania pre banku GE Money Bank, implementáciou ktorých, by sa mohla stať preferovanejším poskytovateľom bankových služieb z klientskeho pohľadu.