Analýza klientských preferencií u vybranej banky - Zelenková, Martina; Procházková, Markéta; Bartejsová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Predmetom diplomovej práce je zistenie dôvodov, prečo banka GE Money Bank nie je v súčasnosti najpreferovanejším poskytovateľom bankových služieb z klientskeho pohľadu. V prvej časti práce bude vytýčený teoretický základ pre následné spracovanie praktických poznatkov. Druhá časť práce je venovaná porovnaniu GE Money bank s dvomi vybranými bankami. Porovnanie zahŕňa oblasti ako produktová ponuka bánk, kvalita ponúkaných služieb na internete, obchodnom mieste a zákazníckej linke. Následné zistenia dopĺňajú výsledky marketingového výskumu. Na záver sú vytýčené odporúčania pre banku GE Money Bank, implementáciou ktorých, by sa mohla stať preferovanejším poskytovateľom bankových služieb z klientskeho pohľadu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses